Lediga Jobb

Lediga Jobb

Beckhoff erbjuder avancerade automationssystem grundat på PC-baserad styrteknik. Produktsortimentet omfattar i första hand industri PC, fältbusskomponenter, drivteknik och automationsmjukvara. Komponenter och systemlösningar från Beckhoff används i en rad olika sektorer och över hela världen.

De centrala avdelningarna som utveckling, produktion, administration, distribution, marknadsföring, support och service finns på Beckhoff Automation GmbH & Co. KG’s huvudkontor i Verl, Tyskland. En snabbt växande närvaro på den internationella marknaden sker genom dotterbolag. Genom samarbetspartners över hela världen är Beckhoff representerat i över 80 länder.

Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB, grundades 2002 och har sitt huvudkontor i Malmö. Verkställande direktör är Håkan Brandt. Förutom försäljning och teknisk support finns även lokalt utbildningscentra i Malmö. Lokala försäljningskontor finns i Göteborg och Stockholm. Beckhoff’s vision är att arbeta i partnerskap med kunden och företagsandan genomsyras av en sund och öppen kultur. Som anställd kommer du att få arbeta i ett bolag som ligger i automationsteknikens framkant.


Vi söker Administrationsassistent
Vi söker Area Sales ManagerBeckhoff Automation AB
Huvudkontor
Stenåldersgatan 2A
21376 Malmö

Telefon: + 46 (0) 40 680 81 60
Telefax: + 46 (0) 40 680 81 61
Email: info@beckhoff.se


Bakåt Upp Beckhoff, Email: info@beckhoff.se, 17.09.2019